Neteja popular al paratge de Santa Cristina

Carles Colomer
29/04/11 – Lloret de Mar – Nova Radio Lloret

L’Obreria de Santa Cristina fa una crida a la població perquè col·labori en la neteja popular que ha organitzat per aquest dissabte. L’entitat vol fer una esporgada de matolls en un dels boscos del paratge, que va quedar molt malmès després de la nevada del 8 de març del 2010 i encara no està net del tot.

L’Obrer Major, Salvador Palaudelmàs, destaca que “és un espai de bosc natural, que té unes perspectives sobre el mar i sobre l’ermita inèdites i precioses”. Per això creu que és una bona oportunitat perquè els veïns “el coneguin i l’estimin com una cosa que és patrimoni comú de tots els lloretencs”.

Tot i que la llei prohibeix fer treballs de neteja i manteniment de zones i franges de protecció entre els dies 15 de març i 15 d’octubre, Palaudelmàs envia un missatge de tranquil·litat i assegura que compliran la llei al peu de la lletra i aplicant “una llei universal que és imprescindible com és el sentit comú”. A més, comptaran amb “gent de l’ofici que coneix el bosc i el seu sistema regulador”.

La convocatòria per netejar el bosc de Santa Cristina és dissabte a les deu del matí. L’Obreria fa una crida perquè hi participi el màxim de gent possible. L’únic requisit és portar guants per protegir-se les mans i, qui en tingui, les eines necessàries.

No Replies to "Neteja popular al paratge de Santa Cristina"