Dues jornades de banc fix al Port de la Selva

18/04/11 – Girona – EL 9

La platja del Port de la Selva va ser la seu del campionat de Catalunya de batels i una regata de llagut mediterrani. En la primera jornada es va disputar el campionat català en una mar calma i una aigua plàcida i acollidora.

El batel és una embarcació de les anomenades de banc fix, més petita i tècnica que els llaguts catalans. En aquesta competició va vèncer el batel del Club Rem Badalona, que va invertir un temps de 6:40.39. En juvenil femení, va guanyar el CR Santa Cristina de Lloret, i en sènior femení, el vencedor va ser el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils.

L’endemà, en canvi, es va disputar la regata prevista de llagut mediterrani per bé que en unes condicions complicades. L’entrada de vent va obligar l’organització a anul·lar un carrer i les mànegues es van haver de disputar només en tres. El vencedor del llagut va ser el CR Xon’s d’Empuriabrava, i el CR Santa Cristina de Lloret es va imposar en la categoria sènior femenina. La regata va ser una bona prova de nivell amb vista al campionat de Catalunya que es disputarà el dia 8 de maig.

No Replies to "Dues jornades de banc fix al Port de la Selva"