5a Regata Lliga Catalana de llagut, St. Antoni de Calonge

Amb la clara victòria (i ja en van 20!) dels sèniors del club de Rem Santa Cristina al S’amorra Amorra d’enguany i sense temps pràcticament de recuperar-nos de la ressaca d’aquesta celebració i de la festa major de Lloret, hem tancat el petit  parèntesi de la competició i, amb la prova que s’ha disputat aquest diumenge, 28 de juliol, a la platja de Sant Antoni de Calonge, hem arribat ja a la 5a regata de la XVII Lliga Catalana de Llagut.

El Club de Rem Palamós i la FCR, organitzadors d’aquesta prova, han triat la platja de Sant Antoni de Calonge, un nou emplaçament on mai abans havíem vogat i han situat el camp de regates perpendicular a la platja, entre l’espigó de l’Amistat i l’espigó Prim de Palamós. La tempesta de la nit abans podia ser un mal presagi cara al correcte desenvolupament de la jornada, però el dia es va despertar força clar, amb temperatures bastant altes i amb una mar en un bon estat per a la pràctica del rem.

Amb un petit endarreriment van començar les mànegues de les primeres cronometrades, com sempre les del veterà masculí, i els nostres representants, tot i sortir de l’aigua amb bones sensacions, només van obtenir el 9è millor registre (de 10 participants) i aquest temps els va relegar a la final C per menys d’un segon. A la regata no van deixar lloc a les sorpreses i van guanyar còmodament als seus adversaris (C.E. Panteres Grogues) per quasi 10 segons de diferència, obtenint així el 9è lloc final. En aquesta categoria, la classificació de la final A ha estat, per aquest ordre: C.R. Badalona, A.V.B. Torredembarra i V.E. Vogadors de Cambrils.

En la categoria de cadet mixt el nostre club va competir amb només una tripulació, ja que només comptàvem amb 11 efectius. Aquest equip va cedir el primer lloc de la crono als seus grans rivals, els V.E Vogadors de Cambrils, però a la final no van fallar i es van imposar als seus contrincants (02:47,20 vs 02:51,23). Les nenes i nens de l’escola, amb aquesta victòria, tenen el títol de Lliga a tocar, ja que si no hi ha cap entrebanc, podran alçar la copa com a clars guanyadors d’aquesta categoria.

Les veteranes femenines van aturar el crono amb l’11è millor temps (de 13 participants) i van disputar, una setmana més, la final C. En la definitiva ens van brindar una molt emocionant regata en la que van creuar la boia d’arribada pràcticament al mateix temps (en el mateix segon) amb dues embarcacions més, però van acabar obtenint la tercera posició, el que significava l’11è lloc final. En aquesta categoria, la classificació de la final A ha estat, per aquest ordre: V.E. Cambrils, C.R. Xon’s Empuriabrava i C.N. El Balís.

No podem amagar que aquests resultats, amb l’excepció dels cadets, no són bons per al nostre club, acostumat sempre a millors registres. Ara només resta una regata, la de diumenge que ve a Deltebre, on els equips de veteranes i veterans voldran tancar la Lliga fent un bon paper per quedar-se amb un bon regust de boca. Si milloren els resultats, podran encarar bé la propera prova que, després d’un descans de tres setmanes, serà el Campionat de Catalunya que es durà a terme a Sant Jaume d’Enveja el darrer cap de setmana d’agost. Força Obreria!

No Replies to "5a Regata Lliga Catalana de llagut, St. Antoni de Calonge"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.