Campionat de Catalunya de Batel, Castelldefels 2019

Aquest diumenge el Club de Rem Santa Cristina s’ha desplaçat a un escenari molt poc freqüentat, el Canal Olímpic de Castelldefels, on s’han dut a terme les regates del VI Campionat de Catalunya de batel, una prova que la Federació Catalana de Rem ha recuperat i que és preceptiva per tots els equips que vulguin disputar el Campionat d’Espanya d’aquest tipus d’embarcació.

El nostre Club hi ha participat amb els equips de l’escola de rem i els dos equips de la categoria sènior, femení i masculí.

Els primers vogadors en competir han estat les nenes i nens de l’escola de rem, que hi han participat remant els 1.500 metres de la categoria Cadet. En les mànegues eliminatòries han aconseguit el segon, tercer i quart millor temps, classificant-se així directament per la Final, juntament amb el Rem Badalona. Les mateixes posicions s’han repetit en la regata de la final i també en el podi, aconseguint així el 2n i 3r lloc.

La distància ha augmentat a 2.000 metres per als equips Absoluts i el nostre femení, composat bàsicament per vogadores juvenils, ha fet un gran paper obtenint la tercera posició en la seva mànega, que els ha permès classificar-se per la Final B. En aquesta han obtingut una merescudíssima victòria i s’han situat així en la cinquena posició final.

L’Absolut masculí es presentava en aquesta prova com a flamant campió de la Lliga interclubs de batel i s’han classificat còmodament en la primera posició de la seva mànega. En la Final, però, no han pogut assolir el millor temps i s’han vist superats pel Rem Badalona. Tanmateix, aquest gran resultat els ha permès situar-se com a segon millor equip de Catalunya d’aquesta modalitat.

Amb aquesta jornada a Castelldefels es tanca la temporada de batel, però la competició de rem continua diumenge que ve amb la que serà la 6a regata de la Lliga catalana de llaüt mediterrani a la Platja de Sant Cristina. Es tracta de la darrera regata, a la que han arribat empatats a punts els vogadors del nostre Absolut masculí i els de Xon’s EmpuriaBrava. Es preveu, doncs, una emocionantíssima pugna entre aquests dos equips per aconseguir la primera posició en el podi.

Després de conèixer el que serà campió de la Lliga de llaüt, la següent i darrera cita catalana d’aquest tipus d’embarcació serà el Campionat de Catalunya, que es disputarà a Banyoles el 12 de maig.

Un cop es conegui el campió català, els equips ja es començaran a concentrar en la competició d’estiu per excel·lència: la Lliga catalana de llagut català.

No Replies to "Campionat de Catalunya de Batel, Castelldefels 2019"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.