S’Amorra Amorra 2024

Dimecres passat Lloret va celebrar, com cada 24 de juliol, la diada de Santa Cristina, patrona de la vila, i entre els seus actes destacava, com no podia ser d’una altra manera, una edició més de la regata més esperada per les vogadores i vogadors locals, el S’Amorra Amorra.

Enguany van ser vuit les embarcacions que hi van participar representant a cada entitat (el Club Marina Casinet, l’Obreria de Santa Cristina, l’Obreria de Sant Elm, el Gremi d’Hotelers, el Club de Rem Pescadors, l’Ajuntament, Es Vano i el Club de Rem Sant Romà), atès que el Club Nàutic no hi va ser present.

En l’edició masculina, el Club de Rem Santa Cristina va aconseguir la seva 24a victòria, seguits de Pescadors, Sant Romà i, en quart lloc, una embarcació conformada per un bon nombre de veterans del nostre Club que van competir amb la bandera de Casinet.

En l’edició femenina, en la qual van participar sis embarcacions, les nostres noies també van guanyar, seguides de Pescadors i Sant Romà i aconseguint, d’aquesta manera, un doblet (victòria en l’edició masculina i femenina) que no s’aconseguia des de 2017.

El dissabte anterior, 20 de juliol, s’havia dut a terme la sisena edició del S’amorra jove, el projecte que es va endegar per apropar les tradicions al jovent lloretenc, amb representació també del Club de Rem Santa Cristina.

No Replies to "S'Amorra Amorra 2024"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.