5a Regata Lliga Catalana de Llagut, Deltebre 5 d’agost de 2018

Finalment, tot i la onada de calor que ha polvoritzat tots els registres de temperatura dels darrers 20 anys, s’ha acabat disputant la cinquena jornada de la Lliga a Deltebre sota un sol que ha fet enfilar els termòmetres pràcticament fins els 40ºC.

Com sempre, el Veterà Masculí ha encetat la competició i, per primer cop aquesta temporada, per unes poques centèsimes han quedat fora de les finals, pel fet d’haver obtingut el novè millor registre en la mànega cronometrada. Cal destacar que comptant el temps real l’equip s’hauria classificat per la Final B, però el handicap del RCN Tarragona, més alt, els ha relegat a la darrera posició. L’aspecte positiu per als nostres vetes és que mantenen el mateix lloc (7è) en la classificació general, a una certa distància dels seus perseguidors i a molts pocs punts dels equips que els precedeixen (CN Flix i RCN Tarragona).

Les vogadores del Veterà Femení, pel fet d’haver obtingut el setè millor registre a la crono, s’han situat còmodament en la Final B, en la que no han superat a les seves rivals, finalitzant-la així en la darrera posició. El handicap, però, ha jugat en aquest cas al seu favor i les ha fet escalar una posició, situant-se per davant del RCN Tarragona. És molt destacable, com ja es va apuntant a cada crònica, la gran igualtat que predomina en aquesta categoria, en la que només uns pocs segons distancien els diferents equips. Les nostre vetes mantenen, amb aquest resultat, la setena posició en la classificació general, a només 3 punts del CN El Balís.

El Cadet Masculí també ha pogut mantenir la constant que els caracteritza enguany i s’ha classificat en tercer lloc en la prova cronometrada, per davant del CN Flix i per darrera del CN Móra d’Ebre i Vogadors de Cambrils, mantenint exactament les mateixes posicions en la Final que han disputat els quatre equips.

El nostre club ha col·laborat una jornada més amb altres entitats i així la Clàudia i la Júlia han remat aquest cop amb l’equip Juvenil Masculí del CN Badalona.

Amb aquesta prova ja disputada, la competició abandona el riu i s’agafa un petit descans, per a reprendre en el mar les regates que resten (Lloret i Cambrils). Ens retrobarem, doncs, el proper diumenge 26 d’agost, a la platja de Sa Caleta, en la sisena regata de la temporada.

Consulteu aquí els : Resultats

Vídeos de les Finals al nostre canal de youtube

No Replies to "5a Regata Lliga Catalana de Llagut, Deltebre 5 d'agost de 2018"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.