Campiones de Catalunya de llagut, Cambrils

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme a Cambrils (el Baix Camp), el Campionat de Catalunya de llagut, darrera prova de la temporada de rem, on el nostre club s’ha proclamat Campió de Catalunya en categoria Absolut Femení. Ahir dissabte les noies van aconseguir el passi a la final després de dues regates, i avui diumenge han superat amb un temps de 08:53,48; a Capgrossos de Mataró (08:56,62) i Nàutic Premià (09:06,70); i tanquen un fantàstic any essent campiones de Catalunya de llaüt del mediterrani, de la Lliga Catalana de Llagut i del Campionat de Catalunya.

El segon podi ha vingut de la mà del Juvenil Femení, que amb un temps de 06:09,30 han quedat en tercera posició per darrera de Cambrils (06:03,07) i Móra d’Ebre (06:04,99). La resta de categories han completat resultats més discrets; el Veterà Femení ha quedat en 6ena posició mentre que l’Infantil Mixt en quarta posició. D’altra banda, l’Absolut Masculí ha notat el desgast acumulat els darrers anys i ha acabat en 5ena posició després de veure’s per primer cop fora de la final en els últims anys.

Enllaç als vídeos

Posem punt i final a la temporada de regates de rem, però encara ens resta la darrera prova, el repte de les “111 MILLES, TRAVESSIA A MENORCA A REM” que durem a terme el proper 12 d’octubre, on a les 9.00h del matí s’iniciarà la travessia amb un comiat d’autoritats, familiars i amics.

 

 

No Replies to "Campiones de Catalunya de llagut, Cambrils"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.