Campiones i sotscampions de Catalunya de Llaüt del Mediterrani ’17

El sènior femení s’ha proclamat per primer cop campiones de Catalunya de Llaüt del Mediterrani, vencent amb un temps de 06:59,97 al Rem Badalona (07:15,41) i Capgrossos de Mataró (07:17,17), en una regata que s’ha disputat a l’estany de Banyoles, el millor indret del país per a la pràctica del nostre esport en aigües tranquiles. Les noies han fet una molt bona sortida i han mantingut la primera posició en els 1400m de la regata, enduent-se cap a Lloret la copa de campiones i donant un plus de motivació per al proper Campionat d’Espanya.

El sènior masculí, ha assolit la segona posició del podi amb un temps de 06:21,49; per darrera de Rem Badalona (06:18,18) i per davant de Cambrils (06:22,65), un resultat positiu que dona empenta per seguir treballant en aquesta línia.

La tercera copa ha vingut de la mà del juvenil femení, que ha quedat en tercera posició del podi amb un temps de 07:57,04 (700m). La participació lloretenca la tancada la tripulació del veterà femení quedant en 6ena posició.

La propera cita serà el Campionat d’Espanya que es disputarà els dies 27 i 28 de maig a Tarragona.

Resultats oficials -> enllaç FCR

No Replies to "Campiones i sotscampions de Catalunya de Llaüt del Mediterrani '17"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.