6a Regata Lliga Catalana de llagut, Deltebre

Amb la darrera jornada, la 6a regata que s’ha dut a terme aquest diumenge a Deltebre, finalitza la XVII Lliga Catalana de Llagut d’enguany, amb resultats dispars pel nostre club. En general, no podem dir que ha estat una bona temporada fins ara, sobretot pels equips de veterans, tan femení com masculí, que han anat a de més a menys, i als quals només resta el Campionat per poder-la finalitzar amb un bon regust de boca. Afortunadament, la brillant victòria de les nenes i nens de  l’escola, que s’han coronat com a justos campions de Lliga, fa que no es pugui parlar d’una mala temporada i aquest resultat ens fa ser optimistes cara al futur del club.

Els veterans han encetat, com sempre, la competició i en la mànega cronometrada han aturat el crono a 05:16,63, a menys d’un segon del vuitè classificat (05:16,39), la qual cosa ha significat que s’han hagut de conformar a disputar, un cop més, la final C, juntament amb el C.E Panteres Grogues. En la regata definitiva no s’han trobat còmodes i, tot i ser un equip al que sempre havien guanyat, s’han vist superats per la força d’una tripulació bastant més jova i han obtingut així, per primera vegada aquesta temporada, el darrer lloc en la classificació. En aquesta categoria, la classificació final de la Lliga ha estat, per aquest ordre: Rem Badalona (120 punts), Rem Arenys (108 punts) i Vogadors de Cambrils (107 punts). Enhorabona als equips guanyadors! Els nostres representants han acabat la competició en el 9è lloc final (de 12 participants), amb 72 punts.

En el torn dels cadets mixts, el nostre club hi ha competit amb només una tripulació, la qual s’ha imposat clarament als seus rivals, Vogadors de Cambrils, en la mànega cronometrada per més d’11 segons. En la final han mantingut aquesta diferència i aquest resultat ha permès que les nenes i nens de l’escola del Club de Rem Santa Cristina s’hagin pogut proclamar campions de la Lliga de Llagut de 2019. La foto de tots els membres de l’escola (equips A i B) alçant els rems al cel ens ha de fer sentir orgullosos dels membres més joves de la nostra entitat. Enhorabona!!! Continueu així i demostreu que aquest títol és només el principi d’un llarg reguitzell d’èxits.

Ha arribat l’hora de les veteranes femenines i, de la mateixa forma que els seus companys masculins, no s’han trobat còmodes en el riu i han marcat un discret temps en la mànega cronometrada que les ha relegat a la final C, en la qual no s’han pogut refer i han obtingut la 12a posició. Cal destacar el debut de la Laia com a timonera d’aquesta tripulació i també la seva col·laboració amb l’equip juvenil masculí del Rem Badalona. En aquesta categoria, la classificació final de la Lliga ha estat, per aquest ordre: Vent d’Estrop Cambrils (120 punts), C.N. El Balís (105 punts) i Xon’s Empúriabrava (104 punts). Enhorabona als equips guanyadors! Les nostres representants han acabat la competició en el 12è lloc final (de 13 participants), amb 58 punts.

En la categoria sènior, en la qual el nostre club enguany no ha participat, els primers llocs de la Lliga han estat ocupats per Xon’s Empúriabrava, C.N. Flix i Xino-Xano Deltebre en la modalitat masculina i per Rem Mataró, Rem Badalona i C.N. Flix en la modalitat femenina.

Finalitzada doncs la Lliga, ara ve un parèntesi de 3 setmanes i la competició d’estiu finalitzarà el darrer cap de setmana d’agost, amb la disputa del Campionat de Catalunya a Sant Jaume d’Enveja. Aquesta serà la darrera oportunitat dels equips veterans de demostrar que tenen alguna cosa més a dir i esperem que els cadets confirmin el seu bon moment.

Força Obreria!

No Replies to "6a Regata Lliga Catalana de llagut, Deltebre"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.