2ona Regata Batel, Badalona

Després de la cita de Flix, dissabte el Port de Badalona (Marina Badalona) va acollir, des de primera hora de la tarda, la segona jornada de la V Lliga Catalana de Batel, memorial Marc Iborra.

Hi van participar un total de 30 equips de les categories Infantil, Cadet, Juvenil, Sènior Femení, Sènior Masculí i Veterà Femení, provinents del Club Rem Badalona, Natació Badalona, Nàutic Flix, Xino Xano de Deltebre, Nàutic Móra d’Ebre i Club de Rem Santa Cristina.

El nostre Club hi va participar amb els equips Cadet Mixt (A, B i C) de l’Escola de Rem del Club i els dos equips Sènior, Masculí i Femení.

Com a novetat d’aquesta regata, cal destacar el canvi que significa substituir la prova de contrarellotge en un camp de regates en forma de “L”, com s’havia fet l’any anterior, a muntar el camp en línia (una part a recés del moll i l’altra, sortint de la bocana del port) i doble carrer. Aquesta modificació permet la competició de quatre batels de manera conjunta en cada mànega, la qual cosa va donar gran vistositat a la competició.

Les proves van començar puntualment a les 15h de la tarda i els primers vogadors en participar en els 1.000 metres van ser els membres dels 3 equips del Cadet Mixt, que competeixen a la categoria Cadet Masculí. A la categoria femenina hi van participar 2 equips del Rem Badalona. Aquest fet va comportar un inèdit triple podi per al Santa Cristina en la categoria masculina i un doble podi per al Rem Badalona en la categoria femenina.

La distància augmentava a 2.000 metres per als equips absoluts. El Sènior Femení va completar aquesta distància i va aconseguir la 4a posició final, superant al C.N. Badalona, aconseguint millorar així el resultat respecte a Flix.

En darrer lloc, el Sènior Masculí va assolir la segona posició, ja que va ser superat pel C.R. Badalona. Cal destacar que els nostres vogadors van ser els únics que, juntament amb el guanyadors, van aturar el cronòmetre per sota dels 10 minuts.

La propera prova d’aquesta Lliga catalana de batel serà el proper 9 de març i repetirà el port de Badalona com a escenari. Abans, però, tornarem a la modalitat de llaüt mediterrani, després que es suspengués el descens a Amposta, a finals de gener, per la mala previsió de temps.

Així, el 24 de febrer ens desplaçarem a Empuriabrava, al 3r descens dels canals d’aquesta entitat empordanesa i el diumenge 3 de març es disputarà la primera regata en línia a Badalona, també amb llaüt.

No Replies to "2ona Regata Batel, Badalona"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.