3a Regata de llagut, Mataró

Intensa jornada de rem viscuda aquest diumenge a Mataró amb resultats molt positius per al rem lloretenc. Després d’alguns retards, s’han iniciat les proves cronometrades on les noies del Veterà Femení han quedat en 6na posició, a la Final B han marcat un temps de 06:26,51 a tan sols quatre segons d’Arenys (06:22,22), mantenint per tant la 6ena posició. En categoria base, les noies del Juvenil Femení han quedat en tercera posició a la crono i en quarta a la regata final, mentre que l’Infantil Mixt ha marcat el quart millor temps (03:12,22) just per davant de Pescadors (03:13,17).

L’èxit ha vingut de les categories absolutes, ambdues vencedores en les respectives Finals A. Primer hem gaudit de la segona victòria de la temporada per l’Absolut Femení, que amb un temps de 09:07,83 ha superat a les vogadores del Capgrossos de Mataró (09:16,35) i Cambrils (09:18,83) i es col·loquen primeres a la classificació amb 58 punts, seguides de Cambrils (57 pt) i Mataró (56 pt). En categoria Absolut Masculí, el Club Rem Santa Cristina també n’ha estat el vencedor; superant amb un temps de 08:20,92 al Nàutic Flix (08:25,56) i Cambrils (08:25,91); i es col·loquen tercers en la classificació general.

Podeu consultar-ne els resultats oficials al següent enllaç -> link

Cliqueu al següent enllaç per veure els vídeos de totes les finals dels nostres equips -> link

La propera regata serà a Palamós el 30 de juliol, però abans celebrarem la Festa Major de Santa Cristina de Lloret de Mar, amb la popular regata del S’Amorra amorra el dilluns 24 de juliol.

 

 

No Replies to "3a Regata de llagut, Mataró"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.