CAMPIONS DE CATALUNYA!!

Avui s’ha celebrat el XXè Campionat de Catalunya de llagut, amb el qual es posa fi a la temporada 2014 de rem. Ahir dissabte es van celebrar les primeres eliminatòries en les què totes tres tripulacions (absolut femení i masculí, i veterà femení) van passar a la següent ronda; i avui a les regates finals, el sènior masculí s’ha proclamat “Campió de Catalunya”, seguit del Club Rem Badalona i el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils.

En sènior femení, després de guanyar la corresponent semifinal, les noies s’han endut el bronze ocupant la 3era plaça del podi, i per últim una més que meritòria 5ena posició per al veterà femení, tripulació recent estrenada aquesta temporada que promet lluitar de valent per les primeres posicions l’any vinent.

El Club de Rem Santa Cristina tanca així una temporada històrica, en la què l’absolut masculí ha guanyat la Lliga Catalana i s’ha endut l’or en el Campionat de Catalunya, mentres que en categoria femenina hem acabat la temporada amb el 3er lloc al podi del Campionat.

Felicitats a tots els vogadors/es per la gran temporada!

No Replies to "CAMPIONS DE CATALUNYA!!"