Podi del juvenil femení a Torrevieja

El passat cap de setmana l’equip juvenil femení del Club Rem Santa Cristina de Lloret de Mar es va desplaçar fins a la ciutat de Torrevieja (Alacant), on va participar al VIII Campionat d’Espanya de Llaut de Meditarrani.

La tripulació, que porta entrenant des de finals de l’any passat, va realitzar una primera regata el dissabte 26 per escollir el carrer de la final, i el diumenge al migdia varen disputar la final amb les tripulacions dels clubs Regatas de Alicante, Mediterraneo de Màlaga i del Club Rem Badalona.

Les noies havien preparat la competició com un punt i seguit en la seva preparació per a les regates de l’estiu, però tot i això, finalment van aconseguir el tercer lloc al podi en una regata molt igualada des del seu començament.

Ara l’activitat del Club Rem Santa Cristina es centrarà en l’organització del Campionat escolar de rem-ergòmetre, que es durà a terme el pròxim diumenge 3 de juny al pavelló municipals d’esports; on hi participen més de 400 alumnes de les escoles i instituts de Lloret, i que s’inclou dintre del Pla Educatiu d’Entorn que promou l’Ajuntament de Lloret de Mar.

No Replies to "Podi del juvenil femení a Torrevieja"