Pescadors presenta la nova embarcació de la temporada

El club de rem Pescadors celebra aquest diumenge la seva festa anual i ho fa amb una novetat destacada. Presenta la nova embarcació que ha adquirit l’entitat i que li ha de permetre créixer com a club esportiu, participar en més competicions i fomentar l’esport base a Lloret.

La nova embarcació és un llaüt mediterrani, que portarà el nom de Pere Lleva. El president del club de rem Pescadors, Josep Colls, descriu que aquest llaüt “no té quilla, és més llarg, ample i còmode de remar”.

Els Pescadors ja tenen ganes de provar l’embarcació i competir a la lliga de llaguts de l’hivern. Si funciona, utilitzar-la en el Campionat d’Espanya. De moment, tindrem un primer tastet en la festa d’aquest diumenge. Al matí, competicions esportives. I abans de dinar, es presenta el llaüt mediterrani. El club espera reunir un centenar de persones.

Seguim parlant de rem, perquè una altra entitat, Santa Cristina, inicia una campanya per captar vogadors. L’únic requisit és que tinguin 13 anys o més i ganes de practicar el rem. El coordinador del club, Pepe Castiella, explica que el mes que ve donem pas als entrenaments de cara a les competicions que arribaran més endavant.

Encara que no ho sembli, el rem és un esport que es practica tot l’any. Tot i això, en el cas del Club Rem Santa Cristina, a l’estiu compta amb un centenar de membres, que a l’hivern queden reduïts a la meitat. El motiu és que són joves que es dediquen a altres esports.

Font: Nova Radio Lloret

No Replies to "Pescadors presenta la nova embarcació de la temporada"