Tret de sortida per la temporada 2011

El Club Rem Santa Cristina dona per iniciada la temporada 2011 amb canvis importants.

Primerament, cal destacar la creació d’una Escola de Rem. Una Escola orientada a tots aquells nens i nenes membres de categories infantils que estiguin interessats en endinsar-se durant els mesos d’hivern en l’aprenentantge i el perfeccionament de la tècnica de rem en banc fix i en els mesos d’estiu, participar en totes aquelles competicions obertes a aquestes categories.

L’Escola, que ha entrat en funcionament el mes d’octubre, compta actualment amb més d’una quinzena de joves que en el decurs de l’any, tindran l’oportunitat de conèixer i gaudir del rem de banc fix, gràcies a les millores en les instal·lacions del gimnàs del Club que compta amb un gran número de màquines de rem ergòmetre.

En categories superiors, el sènior masculí es veurà reforçat per la incorporació de membres de la tripulació que en temporades anteriors competien en categoria juvenil, i en menor mesura, per incorporacions exteriors.

El sènior femení, preveu realitzar alguna nova incorporació i recuperar el nivell assolit en altres temporades.

Aquesta nova temporada, el Club preveu presentar en les competicions una tripulació en categoria veterà.

Els equips d’aquestes categories iniciaran els entrenaments el proper mes de novembre amb un treball de físic.

El Club ofereix la possibilitat de formar part d’aquest projecte a totes aquelles persones interessades en participar en aquest esport.

Per a més informació:

Tel.: 669 81 86 06

E-mail:  clubremsantacristina@gmail.com

No Replies to "Tret de sortida per la temporada 2011"