Campionat de Catalunya de Llagut, St. Jaume d’Enveja

El tram del riu Ebre al seu pas per Sant Jaume d’Enveja ha estat l’escenari on s’ha dut a terme el Campionat de Catalunya de Llagut, la prova que posa punt i final a la temporada de rem en la modalitat de banc fix. Han estat 43 equips de 18 clubs diferents, arribats de totes les contrades del país, que han celebrat la 25a edició d’aquesta competició, organitzada per la Federació Catalana de Rem i el Club Rem Delta.

El sistema de classificació per a la categoria de veterans, en les quals hi participaven 12 tripulacions tant en la modalitat femenina com en la masculina, era de 4 eliminatòries amb 3 tripulacions cadascuna (en les quals es classificava directament per les semifinals la que arribava en primera posició) i 2 repesques amb 4 tripulacions cadascuna (en les quals es classificaven per les semifinals les que arribaven en 1a i 2a posició, i quedaven eliminats sense opció de disputar les semifinals, les que arribaven en 3r i 4t lloc).

Passades les 15h del dissabte van començar les primeres mànegues dels veterans masculins, i en la primera regata els nostres representants van creuar la boia d’arribada en segon lloc, per darrera de Club Rem Cambrils, que van aconseguir així la seva classificació. A la repesca, tot i comptar amb un bon sorteig, els nostres vogadors no van poder aconseguir el passi a semifinals, ja que van registrar el 3r millor temps de la seva mànega. Van obtenir la classificació Vent d’Estrop Cambrils i C.N. Amposta.

En el torn de les veteranes femenines les coses no van anar millor per al nostre club i en la seva primera mànega van ser superades per A. V. Torredembarrra (classificades) i C.R. Arenys. En la repesca van creuar la boia d’arribada en la darrera posició, per darrera de C.N. El Balís, Xino-Xano Deltebre i C.N. Badalona (les 2 primeres es van classificar per la semifinal).

D’aquesta manera el nostre club es quedava sense representació de veteranes i veterans per les finals de l’endemà. Van ser els representants més petits, les nenes i nens de l’escola de rem, que amb dos equips de cadet mixt (un d’ells amb el bot del Rem Badalona i completat amb 3 nenes de l’escola de Cambrils, gràcies a ambdós clubs!) van obtenir la primera i tercera posició en la seva mànega classificatòria guanyant, com ja és habitual en les darreres regates, als seus grans rivals, V.E. Cambrils. Les mateixes posicions es van repetir a la final de diumenge i van poder recollir així les medalles com a primers i tercers classificats.

Gràcies a aquests bons resultats dels cadets, el Club de Rem Santa Cristina ha ocupat la quarta posició en el medaller del Campionat, només per darrera de C.N. Flix (3 ors i 1 bronze), V.E. Vogadors de Cambrils (1 or i 4 plates) i Rem Badalona (1 or). Ara, els equips de l’Obreria tindran un merescut descans, abans de començar els entrenaments per la propera temporada, esperem que amb més tripulacions i amb millor resultats que aquesta que ha acabat.

No Replies to "Campionat de Catalunya de Llagut, St. Jaume d'Enveja"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.