3a Regata de Llaüt, Empuriabrava

Aquest diumenge el Xon’s Rem Empuriabrava ha organitzat el III Descens Canals d’Empuriabrava, la tercera prova de la lliga catalana de llaüt mediterrani (recordem que la segona, a Amposta, es va suspendre). La particularitat d’aquesta competició és que es tracta d’una contrarellotge pels canals de la marina amb un recorregut de més de 2 Km (oficialment 2.200 metres).

El nostre Club hi va participar amb els equips Veterà i Sènior, ambdós masculins.

Les proves van començar a les 9,30 del matí amb la categoria Veterà Fèmina. Els nostres Veterans Masculins estaven puntualment a les 10,30 h. a la línia de sortida situada al Llac de Sant Maurici per iniciar la seva contrarellotge, que van finalitzar en tercera posició amb un temps de 11:17,21, per darrera del C.N. Premià (10:30,03) i el C.R. Mataró (10:45,15).

Seguidament, els vogadors del Sènior Masculí van completar el mateix recorregut i van creuar la línia d’arribada, situada al Poblat Típic, amb un temps de 09:55.52, per darrera de l’equip amfitrió Rem Xon’s Empuriabrava (09:46,44) i a poc més d’un segon del C.R. Badalona A (09:54,21). Aquests 3 equips van ser els únics en marcar els seus respectius temps per sota dels 10 minuts, ja que la resta de tripulacions de la categoria (5), van superar aquesta xifra.

El proper diumenge 3 de març es disputarà la quarta prova de la lliga de llaüt, primera regata en línia, al Port de Badalona.

Enllaç als resultats de la regata -> link

Foto: Mireia Puig

Foto: Mireia Puig

 

 

No Replies to "3a Regata de Llaüt, Empuriabrava"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.