1a Regata Batel i 3er Descens del Meandre Vila de Flix

Aquest cap de setmana passat ha arrencat la temporada 2019 de rem de banc fix amb la 1a Regata de la Lliga Catalana de Batel (dissabte) i el 3r Descens del Meandre Vila de Flix amb llaüt mediterrani i llagut català (diumenge).

El Club de Rem Santa Cristina hi ha participat amb els equips de Cadet Masculí (A i B), Juvenil Femení, i els dos equips Sènior, masculí i femení.

Amb una temperatura més bona de la que podríem esperar en el gèlid mes de gener, es va iniciar la jornada de dissabte amb la competició de batel. Els nostres Cadets mixts, únics participants en aquesta categoria, van obtenir un temps de 06:12:10 l’equip A, que va arribar en primera posició, i de 06:18:30 l’equip B, a continuació.

Cal donar valor a la participació d’aquests dos equips de noies i nois de l’escola de Santa Cristina, ja que és la cristal·lització de la feina que s’està duent a terme des de la base, i que ha d’acabar sent, necessàriament, una aposta ferma per al futur.

EL Juvenil Femení va competir a continuació, assolint la tercera posició, darrera de CN Badalona i CN Flix. Les noies del Sènior Femení es va situar en la 5a posició i el Sènior Masculí va aconseguir un temps magnífic de 10:13,60, amb el que van assolir la primera posició, per davant de CN Flix B (10:27,20) i CN Flix A (10:45,90).

Diumenge es va celebrar la competició de llaüt i llagut, que constava de 2 proves, el descens de 4.000 mts i l’sprint de 500 mts, en la que només hi va participar el Sènior Masculí.

En la prova de llarga distància van aturar el cronòmetre a 16:54,65 la qual cosa els va situar a la segona posició, ja que van ser superats per Empuriabrava (16:44,91). En l’sprint van aconseguir un temps excel·lent de 02:05,57, però un millor registre (per poc menys d’un segon, 02:04,56) va donar la victòria a Natació Badalona A.

El temps total era el sumatori del temps del descens i el temps de l’sprint, i així els nostres Sèniors es van situar en la segona posició final amb un registre total de 19:00,22, per darrera d’Empuriabrava (18:51,37), però per davant de Rem Badalona (19:05,07), Flix (19:08,11), Natació Badalona A (19:14,89), Bétulo (19:28,97), Natació Badalona B (exclòs) i Cambrils (20:21,79). Els dos equips que hi van participar amb llagut català (Cambrils i Flix) es van situar, com era d’esperar –a causa del major pes de l’embarcació-, a les darreres posicions.

Vistos els resultats, aquestes primeres proves ens deixen molt bones sensacions per encarar la temporada i demostren que tots els equips de l’Obreria estan treballant en la línia correcta. La propera prova, el 26 de gener a Amposta, serà el proper test de 6000m en el que hi participaran els equips Sèniors del nostre Club. Els equips de l’Escola tornaran a la competició el dissabte 9 de febrer, a la 2a regata de la Lliga Catalana de Batel.

Podeu consultar els resultats del descens a la web de la Federació Catalana de Rem -> enllaç

No Replies to "1a Regata Batel i 3er Descens del Meandre Vila de Flix"


    Got something to say?

    Some html is OK