XXIV Campionat de Catalunya de Llagut, 15 i 16 de setembre, Santa Cristina

Aquest cap de setmana el nostre Club ha organitzat el XXIV Campionat de Catalunya de Llagut a l’incomparable paratge de la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar. Amb aquesta prova es dona per finalitzada la temporada 2018 del calendari en la modalitat de banc fix.

Finalment hi han participat 15 clubs d’arreu de Catalunya i, tot i ser els mateixos que competeixen regularment en la Lliga, aquesta prova es pot considerar especial pel format de la pròpia competició, amb eliminatòries i repesques, i on la sort també compta.

El Club de Rem Santa Cristina hi ha tingut presència en 4 categories: Veterà Masculí, Veterà Femení, Juvenil Femení i  Cadet Masculí.

El Campionat va arrencar dissabte per la tarda, amb les primeres eliminatòries en les que el Veterà Masculí es va classificar en la repesca per a la Final B de diumenge, el Juvenil Femení i el Cadet Masculí van remar cadascú la seva eliminatòria sense cap transcendència, ja que pel fet de participar només 3 equips en les seves corresponents categories tenien la Final assegurada, i el Veterà Femení lamentablement va quedar exclòs de les Finals.

En la jornada de diumenge, els nostres vetes han aconseguit la segona posició de la seva mànega, assolint així el 6è lloc final al Campionat. Els més petits del club (CM) han millorat la tercera posició de dissabte i han aconseguit el 2n lloc final al Campionat, superant per menys d’un segon al seu gran rival d’aquesta temporada, el CN Móra d’Ebre. Les noies del Juvenil Femení han repetit la mateixa classificació del dia anterior i han finalitzat el Campionat en la 3a posició.

En la cerimònia d’entrega de premis, en la que diferents personalitats han lliurat les medalles als millors en cada categoria, han destacat a nivell de club i per aquest ordre: Vent d’Estrop de Cambrils amb 6 podis, Club Nàutic Flix amb 4, i Club Rem Badalona amb 3.

Són molt ben rebudes les nombroses felicitacions transmeses per part de moltes de les entitats participants en les que remarquen la bona organització del Campionat que el Club de Rem Santa Cristina, amb l’ajuda de tots els seus membres, ha portat a terme. Aquest reconeixement ens omple d’orgull i ens anima a continuar treballant de valent en la difusió d’aquest esport.

Finalitzada doncs la competició enguany, els equips de l’Obreria ja pensen en preparar-se a consciència per la propera temporada, que les diferents tripulacions voldran encetar amb il·lusions renovades per poder engrandir, encara més, el palmarès del nostre Club.

Fins l’any que ve!

 

 

No Replies to "XXIV Campionat de Catalunya de Llagut, 15 i 16 de setembre, Santa Cristina"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.