7a Regata de Lliga, Cambrils

Aquest diumenge s’ha celebrat, a la platja de Cambrils, la setena i darrera regata de la Lliga Catalana de Llagut en un clima propi de setembre, i que ha acabat amb l’habitual entrega de trofeus.

Per començar, val la pena alterar l’ordre habitual de la crònica per donar més rellevància a la brillant participació dels més joves del Club, les vogadores i vogadors del Cadet Masculí que, confirmant els millors pronòstics, han acabat la Lliga en una merescuda segona posició en la classificació final. Aquest resultat confirma que han sabut trobar el seu lloc en una categoria en la que competeixen contra vogadors amb més edat i ho han materialitzat arribant al final de la competició superant al seu gran rival, el CN Mora d’Ebre.

El Veterà Masculí ha continuat amb la seva progressió i ha obtingut el sisè millor registre a la prova cronometrada, per davant del RCN Tarragona i el CN Flix, dos equips que a principi de temporada es van apuntar com els rivals a batre (juntament amb els avui absents, CE Panteres Grogues) i que els nostres vetes han finalitzat la temporada superant-los àmpliament. Per aquesta raó l’objectiu que es va fixar enguany ha estat assolit amb escreix, i ha acabat comportant l’aconseguiment de la setena posició en la classificació general, a tant sols un punt del sisè.

El Veterà Femení ha patit moltes baixes aquesta jornada, però s’ha solucionat amb la cessió de dues vogadores del VE Vogadors Cambrils. Un equip, doncs, inèdit, que ha registrat l’onzè millor temps, que les ha relegat a la Final C. En la mànega d’aquesta Final no han tingut sort i han aconseguit la tercera posició. L’aspecte positiu és que aquest resultat no ha alterat la seva posició en la classificació general i així han finalitzat la Lliga en el setè lloc.

En l’apartat de col·laboracions amb altres clubs, destacar que en aquesta jornada l’Ankor ha remat amb l’equip Infantil/Mixt de VE Vogadors Cambrils.

Finalitzada la Lliga, els equips de l’Obreria ja pensen en el Campionat de Catalunya que organitzarà el nostre club, els dies 15 i 16 de setembre, a la platja de Santa Cristina. Aquesta prova és la cloenda de la temporada de Llagut Català, amb la que la competició de rem s’acomiadarà fins l’any que ve.

 

No Replies to "7a Regata de Lliga, Cambrils"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.