6a Regata de lliga, Lloret de Mar

Després de tres setmanes sense competir, a causa de l’habitual aturada de l’agost, s’ha reprès a Sa Caleta la XVI Lliga Catalana de Llagut amb la 6a regata, organitzada pels nostres companys del Club Rem Pescadors. Ha estat una jornada caracteritzada per un cel enteranyinat des de bon matí, però que finalment ha mostrat alguna ullada de sol.

Abans d’entrar en l’apartat dels resultats, cal esmentar que el camp de regates era força més curt del que és habitual, pel fet que la situació de les boies ja establertes durant la temporada d’estiu a les platges de Lloret de Mar no han permès fer-lo més llarg. Per aquest motiu, s’ha cregut oportú adaptar el handicap de la categoria de veterans a la distància efectiva que es remaria a les mànegues finals, i així s’ha comptabilitzat 0,5 a la mitjana d’edat dels tripulants en lloc dels 0,6 habituals. Per altra banda, aquesta modificació de les distàncies explica per què s’han registrat uns temps inferiors als d’altres anys.

Els vogadors del Veterà Masculí han estat els primers representants del nostre club en col·locar-se a la línia de sortida i han realitzat una cronometrada en la que han obtingut un temps (05:10,23) que els ha permès disputar la Final B, la qual han aconseguit guanyar (04:47,87). Amb l’aplicació del handicap s’han situat en la sisena posició final, assolint així la millor classificació en la curta vida d’aquest equip, que no fa una altra cosa que consolidar-se una mica més a cada regata que disputa. Cal destacar el brillant debut del que pot acabar sent el timoner titular d’aquesta tripulació, Oriol Puigvert.

El següent equip en participar ha estat el Veterà Femení i ho ha fet aconseguint el setè millor registre (05:12,30) en la prova cronometrada, temps que els ha permès disputar una Final B en la que han travessat la línia d’arribada com a quartes classificades (04:59,68). Aquesta vuitena posició final, però, no ha afectat a la classificació general, en la que les nostres vetes es mantenen en el setè lloc, a 7 punts del CN El Balís.

El Cadet Masculí ha continuat amb la seva bona tònica i ha finalitzat la prova cronometrada en tercera posició (02:17,61). En la mànega final, com és habitual enguany, s’ha repetit el mateix ordre: VE Vogadors Cambrils (02:10,28), CN Móra d’Ebre (02:12,40), CR Santa Cristina (02:16,58) i CR Badalona (02:37,50). És destacable, com s’ha apuntat reiteradament en cròniques anteriors, el mèrit dels resultats d’aquesta tripulació, pel fet de competir contra equips amb vogadors d’edat superior a la seva.

Aquesta jornada el nostre club també ha col·laborat amb el Juvenil Masculí del CN Badalona i l’Abril ha remat amb aquest equip.

Cambrils és l’escenari escollit per a disputar, el proper diumenge 2 de setembre, la setena i darrera regata de la temporada, en la que els nostres vogadors voldran acomiadar la Lliga amb una bona participació, tot i que difícilment es produiran canvis substancials en les posicions generals.

 

No Replies to "6a Regata de lliga, Lloret de Mar"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.