4a Regata de Llagut, Badalona

El nostre club s’ha desplaçat en aquest xafogós diumenge de juliol al Port de Badalona, on s’ha celebrat la quarta regata de la Lliga Catalana de Llagut, superant així l’equador de la competició i quan, a falta de tres jornades, es comencen a perfilar les possibilitats de cada equip.

L’obreria de Santa Cristina hi ha participat en les trescategories habituals d’enguany i els primers en tastar l’aigua han estat els vogadors del Veterà Masculí, que han obtingut el setè millor registre de la mànega cronometrada, superant al CE Panteres Grogues i al CN Bétulo. Cal destacar que per només una centèsima no han superat al 6è classificat, el CN Tarragona. En la final B els nostres veterans han aconseguit arribar en tercer lloc, i això els consolida en la setena posició de la classificació general, a tant sols 2 punts del CN Tarragona i a 4 del CN Flix, que seran els equips a batre en les properes regates.

El Veterà Femení ha disputat la seva crono amb molta força i per poc més d’un segon no han aconseguit classificar-se per la final A, el seu gran objectiu aquesta temporada. Així, han disputat una Final B molt competida, aconseguint la segona posició final, per darrera del CN Badalona. És destacable la igualtat existent en aquesta categoria, ja que molts equips es mouen en els mateixos temps, el que explica aquesta alternança en les finals, però la jornada d’avui ha confirmat que les nostres vetes mantenen la seva regularitat.

El Cadet Masculí ja es pot considerar la sorpresa de la temporada, ja que defensen amb molt coratge la seva inferioritat respecte altres equips d’aquesta categoria i avui han remat molt bé en la mànega cronometrada, aconseguint el tercer millor temps i molt a prop del segon classificat, el CN Mora d’Ebre. A la final, s’han mantingut les mateixes posicions i així els nostres cadets han finalitzat la seva regata en el tercer lloc.

És remarcable que avui, un cop més, el nostre club ha aportat vogadores a altres equips i així la Clàudia i l’Andrea han remat amb el Juvenil Masculí del CN Badalona i la Laia i la Júlia han remat amb el Cadet Femení del CR Pescadors.

La cinquena prova de la Lliga ens retornarà a les comarques tarragonines, concretament a Deltebre, on el proper diumenge 5 d’agost s’hi celebrarà la següent regata.

Resultats

No Replies to "4a Regata de Llagut, Badalona"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.