3a Regata de llagut, Sant Jaume d’Enveja

La tercera regata de la Lliga ens ha portat, un altre cop, a les terres de l’Ebre, concretament a Sant Jaume d’Enveja, on s’han disputat les diferents mànegues en un ambient caracteritzat per la intensa calor.

El nostre club hi ha participat en 4 categories, ja que a les habituals tripulacions d’enguany (Cadet Masculí, Veterà Femení i Veterà Masculí) s’hi ha afegit els nois de l’Absolut Masculí, que han volgut així prendre contacte amb la competició de llagut per primer cop aquest any.

Ha encetat la jornada, com sempre, el Veterà Masculí que havia de disputar una cronometrada en la que per primera vegada aquesta temporada hi participaven 9 equips i, per tant, un d’ells havia de quedar fora de les finals. Han aconseguit el seu objectiu i han superat al CE Panteres Grogues, classificant-se així per la final B en la que, tot i creuar la boia en tercera posició (per davant del RCN Tarragona), el handicap els ha relegat a una vuitena posició final, per una diferència de menys de 2 segons (05:42,02 vs. 05:40;51).

Les vogadores del Veterà Femení han disputat la seva crono amb la il·lusió de mantenir el bon resultat de la regata anterior, però el seu esforç no s’ha vist recompensat i s’han situat en la cinquena posició, a només 35 centèsimes del CN Badalona. Aquesta petita diferència les ha emplaçat a la Final B, que han finalitzat amb un temps de 06:02;09, a menys de 2 segons del CN El Balís (06:01;27), aconseguint així el vuitè lloc final.

L’equip Cadet Masculí continua fent molt bé la seva feina i, tot i competir en una categoria superior a la que els tocaria per edat segueixen demostrant, amb el seu esforç, que s’hi volen fer un lloc. En la final s’han situat en el darrer lloc amb un temps de 02:44;17, a molt poca distància del CN Flix (02:42;41) i aquest temps demostra que s’ha de comptar amb ells en el futur.

L’anècdota del dia s’ha produït en la primera prova de l’Absolut Masculí, quan el cronòmetre s’ha bloquejat, impedint així registrar els temps dels equips participants.  S’ha reunit a tots els Clubs  i s’ha parlat de diferents opcions, però la proposta no ha convençut a les tripulacions implicades i han decidit unànimament no disputar les finals. Cal remarcar que, tot i no tenir temps oficials, la sensació és que les dues noves incorporacions d’aquest any a l’equip s’han acoblat molt bé i això fa pensar que la temporada que ve es podrà competir a primera línia un altre cop i reeditar així els èxits aconseguits per un equip que ha estat el referent durant molts anys.

La quarta regata es celebrarà el proper 29 de juliol a Badalona, on les diferents categories participants del nostre club intentaran creuar l’equador de la competició amb els respectius objectius una mica més consolidats.

Consulteu aquí els resultats

No Replies to "3a Regata de llagut, Sant Jaume d'Enveja"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.