2a Regata de Llagut, Flix

La segona jornada de la XVI Lliga Catalana de Llagut s’ha disputat a la zona del Riu de Baix de Flix, en un dia en el que la temperatura s’ha enfilat fins els 35º, tot i que la sensació de xafogor era superior.

Les 3 categories en les que el nostre club va encetar la lliga a Palamós han repetit en aquesta població de la Ribera d’Ebre, amb resultats diversos.

En primer lloc, a les 9 del matí (una mica més tard, pel fet d’haver-se observat troncs al camp de regates), la tripulació del Veterà Masculí ha superat al RCN de Tarragona a la prova cronometrada, classificant-se així per la Final B. En aquesta, han obtingut la 3a posició, per darrera de l’A.E. Xino-Xano i de l’equip amfitrió tot superant, una vegada més, als vogadors de la capital tarragonina.

Seguidament, les nostres Veteranes Femenines s’han convertit en la sorpresa del dia i, fent gala d’una progressió espectacular respecte la jornada anterior, han aconseguit el quart millor temps de la crono, guanyant així una plaça a la final A. En aquesta, han assolit una fantàstica tercera posició final i han demostrat que el resultat del seu debut a Palamós va ser fruit d’un mal dia, confirmant així una evolució que es preveu imparable.

L’equip Cadet Masculí ha treballat molt bé en els entrenaments, el que els ha permès escurçar diferències amb els seus rivals i, tot i situar-se en la darrera posició en la crono, en  la final han obtingut la tercera plaça, per davant de C.N. Móra d’Ebre, classificació que els ha d’ajudar a consolidar-se en aquesta nova categoria per a elles i ells.

Juntament amb aquestes 3 tripulacions, s’han desplaçat també les nostres vogadores juvenils  Clàudia, M. Carmen i Laia que, tot i que finalment no han pogut participar en les regates com a reforç d’altres equips, sí que han col·laborat en les tasques logístiques, tant importants en qualsevol desplaçament.

La propera regata, que es celebrarà el 15 de juliol a Sant Jaume d’Enveja, ha de confirmar la progressió ascendent de les tres tripulacions del nostre club i mantenir les bones sensacions amb les que ens han impregnat totes elles.

Mireu tots els resultats aquí

 

No Replies to "2a Regata de Llagut, Flix"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.