1a Regata de Llagut, Palamós

Palamós ha estat la població escollida per a encetar la XVI Lliga Catalana de Llagut, en un dia força calorós, d’aquest estiu que sembla que ha arribat tard.

El club enguany hi participarà en 3 categories:  Cadet Masculí, Veterà Femení i Veterà Masculí, que seran les tripulacions que competiran regularment, tot esperant que en el transcurs de la temporada se n’hi pugui incorporar alguna més.

Han encetat la jornada els nois del Veterà Masculí que, amb un temps total de 05:27,80 s’han situat en la darrera posició de la crono. Aquest equip es troba en fase de compenetració ja que dos dels seus membres són noves incorporacions d’aquest any però han deixat clar que, amb la base de l’equip que va debutar la passada temporada, han d’anar a més. En la Final B s’ha començat a corroborar aquesta sensació i amb un temps de 06:01,35 s’han situat per davant del C.E. Panteres Grogues, obtenint així la 7a posició final.

Els han seguit les Veteranes Femenines que, amb un temps de 05:29,88 s’han situat en la 9a posició de la cronometrada, quedant fora de la final B per només 0,18 centèsimes (Reial Club Nàutic de Tarragona: 05:29,70). Han quedat així relegades a la Final C, juntament amb el Club Rem Arenys (05:30,84) que en la regata definitiva s’ha situat per davant de les nostres vetes, obtenint així la 10a posició final. Aquest resultat ens deixa un regust amarg, ja que no reflexa, ni de bon tros,  l’esforç que està fent aquest equip.

Quant a les nenes i nens que fins la temporada passada van competir en la categoria d’Infantil Mixt, enguany vogaran en la categoria Cadet Masculí. En el seu debut en aquest categoria han obtingut una meritòria segona posició en la crono amb un temps de 02:55,96, situant-se tot just darrera de Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils (02:47,26) i s’han guanyat així el dret a participar en la Final A, en la que s’han situat en la tercera posició final, amb un temps de 02:55,05, per darrera de Vent d’Estrop (02:47,00) i CN Flix (02:53,46).

En aquesta jornada cal destacar que la Clàudia i la M. Carmen (vogadores juvenils del  club) han col·laborat amb les Juvenils de Vent d’Estrop Cambrils i la Laia (vogadora també juvenil del club) ha col·laborat amb el Cadet Mixt de CN Móra d’Ebre.

El resum de la primera regata de la Lliga ens deixa doncs molt bones sensacions per als Cadets i la ferma convicció que els equips veterans femení i masculí milloraran els seus resultats en la propera jornada, el diumenge 1 de juliol a Flix.

Link als resultats de la regata.

 

No Replies to "1a Regata de Llagut, Palamós"


    Got something to say?

    Some html is OK