13è Campionat d’Ergòmetre Escolar – Lloret de Mar

Diumenge a la tarda es va dur a terme al pavelló municipal d’esports la 13a edició del Campionat d’Ergòmetre Escolar de Lloret de Mar. Aquesta activitat l’organitzem conjuntament amb l’àrea d’educació de l’Ajuntament de Lloret de Mar, dins del programa “Arrela’t’” i comença durant el mes de febrer.

El  Campionat va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer el nostre esport entre els escolars de Lloret. Organitzem 2 sessions pràctiques per a cada curs a totes les escoles i instituts de Lloret, amb l’ajuda dels rem ergòmetres (aparell que simula el moviment que fem al remar amb el llagut) i dinamitzades per un monitor. Aquestes sessions més pràctiques les acompanyem amb una xerrada – audiovisual per als alumnes de 5è on coneixem les tradicions de Lloret al voltant de la Festa Major de Santa Cristina: la processó, la processó marítima, el S’Amorra Amorra, el Ball de Plaça i l’Obreria de Santa Cristina. Per als alumnes de 6è  fem una sessió a la platja de Lloret o de Santa Cristina i coneixem el llagut, el vocabulari, les parts, les maniobres…

Per al dia de la competició els joves s’han d’inscriure prèviament amb equips de 4 membres. La competició es fa en tandes de 6 equips de nens, nenes o mixt de la seva edat. Per donar més emoció a la competició es projecta la “regata” en una pantalla que pot seguir tot el públic que hi ha al pavelló. També des de fa uns anys es fa un concurs de samarretes premiant les habilitats decoratives dels participants.

Ahir a la tarda vam reunir 620 joves al pavelló, provinents de les Escoles i Instituts de Lloret de Mar, 92 equips de 5è i 6è de primària, i 63 equips de 1r a 4t d’ESO acompanyats per pares, mestres i professors, van omplir el pavelló durant tota la tarda de diumenge.

Com en els darrers anys i per a completar la promoció d’aquest any 2018, organitzem una JORNADA DE PORTES OBERTES el proper dissabte 19 de maig, de 09.00 a 11.00h del matí a la platja de Santa Cristina. Els que hi vulgueu assistir, cal que us inscriviu enviant-nos un correu a: clubremsantacristina@gmailcom i que us descarregueu l’arxiu següent: autorització

Des del Club volem agrair especialment:

. a totes els nois i noies que diumenge van passar la tarda amb nosaltres al pavelló, demostrant que a Lloret de Mar hi ha moltes ganes de remar.

. a tots els mestres i professors de les Escoles de Lloret de Mar (cada vegada som més) que s’impliquen en el Projecte per tirar-lo endavant i que han fet que arribem a la 13 edició. Diumenge a la tarda va ser un plaer poder-vos saludar-vos personalment en el pavelló,  animant als vostres alumnes.

. a l’Ajuntament de Lloret de Mar per recolzar el Projecte des del primer any i sobretot, a l’àrea d’Educació amb qui col·laborem estretament en l’organització.

. i a tots els voluntaris del Club que amb la seva implicació i col·laboració fan que la festa final d’aquest projecte surti rodona.

Moltes gràcies a tothom!

enllaç PERMÍS PATERN -> link

enllaç INVITACIÓ -> link

 

Club de Rem Santa Cristina

Lloret de Mar

No Replies to "13è Campionat d'Ergòmetre Escolar - Lloret de Mar"


    Got something to say?

    Some html is OK