1a Regata IV Lliga de Batels “Memorial Marc Iborra”

Ahir es va dur a terme al Port de Badalona la 1a regata de la IV Lliga de Batels “Memorial Marc Iborra” que es disputarà aquest hivern entre els mesos de febrer i març, combinat amb la Lliga de Llaüt mediterrani que també s’està duent a terme des del mes de gener. 

Aquest any s’ha creat un “comitè” organitzador format pels 3 clubs de Badalona, Palamós-Empuriabrava i Santa Cristina recuperant la competició en aquesta modalitat i que permetrà organitzar un total de 4 proves entre Badalona, Palamós i Santa Cristina.
 
El batel és l’embarcació de rem de banc fix més petita i més tècnica. Hi remen 4 vogadors i un timoner i les seves dimensions i pes són molt reduïts en comparació amb la resta de bots. Aquestes qualitats la fan idònia per la formació de tripulacions, especialment en categories inferiors.
Durant tota la tarda es van reunir a Badalona un total de 24 tripulacions de totes les categories. La jornada va ser oberta a tots els Clubs catalans, facilitant embarcació, rems o timoner a tots els clubs que ho necessitéssin per tal que tothom pugui provar aquesta modalitat.
El nostre Club hi va ser present amb 4 tripulacions: Infantil mixte, Cadet masculí, Juvenil femení i Sènior masculí.
 
L’Infantil mixte, que va competir en la categoria masculina, va aconseguir una merescuda victòria completant els 400 m de recorregut en un temps de 2’45”, per davant de l’equip del Club Rem Badalona. El Cadet masculí, per la seva part, va aconseguir una treballada tercera posició completant els 1000 m en un temps de 8’28”, per darrere dels equips del Club Rem Badalona i del Club Natació Badalona.
 
El Juvenil femení, que havia de remar una distància de 2000 m, ho va fer en un temps de 13’20” que les va deixar en quarta posició, per darrere de les vogadores del Vent d’Estrop Cambrils, Club Rem Badalona i Club Natació Badalona.
 
Finalment, el Sènior masculí va aconseguir la primera victòria de la temporada després de completar els 2000 m en 10’15”. Els equips del Club Rem Badalona i el Club Nàutic Bètulo van ocupar la segona i tercera posició, respectivament. En finalitzar la competició, es va dur a terme la celebració del pòdium i entrega de medalles.
La Lliga de Batels “Memorial Marc Iborra” seguirà el proper 24 de febrer a Palamós, 10 de març a Badalona i acabarà el 24 de març a la platja de Santa Cristina, organtizada pel nostre Club. 
Imatge inserida 3
 

No Replies to "1a Regata IV Lliga de Batels "Memorial Marc Iborra""


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.