S’apropa el repte 111 Milles – Travessia a Menorca a rem

Aquest dijous 12 d’octubre iniciarem la primera travessia a rem en banc fix entre Catalunya i les Illes Balears. La sortida serà a les 09.00h del matí des de la platja de Santa Cristina, on farem una festa de comiat amb amics, familiars i companys del rem. Calculem 24h per dur a terme el repte, així que l’arribada prevista serà entorn les 09.00h del divendres 13 a Ciutadella de Menorca, on ens hi esperarà una comitiva del club per donar-nos una calorosa rebuda. Durant la travessia ens acompanyaran dues embarcacions de suport, amb infermera, càmara, operador de dron, fotògrafa i membres de l’organització. Els vogadors participants són 12, dels quals 8 remaran i 4 estaran al veler per descansar, hidratar-se i alimentar-se; i s’aniran fent torns. En total cada vogador haurà remat 18h.

Ens agraderia comptar amb vosaltres per al comiat des de la platja de Santa Cristina, l’aparcament estarà obert, us hi esperem!

No Replies to "S'apropa el repte 111 Milles - Travessia a Menorca a rem"


    Got something to say?

    Some html is OK