7a Regata de llagut, Santa Cristina

Final de lliga sense gaires canvis en la classificació el que s’ha viscut avui a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar. El nostre club n’era l’amfitrió d’aquesta setena i darrera prova de la lliga; on tot i començar el dia amb temperatures hivernals, el sol ha anat escalfant l’ambient a mesura que avançava i fins i tot a causa de les condicions adverses de mar i vent s’han hagut de suspendre les darreres regates finals. El nostre club hi ha estat present en 6 categories; els més matiners els nois del Veterà Masculí; que competien per segon cop després de la seva estrena en la passada regata de Lloret. A la cronometrada han quedat en darrera posició, i a la final C han remuntat i han superat per poc a Móra d’Ebre. El Veterà Femení, després d’una bona cronometrada arribant 6nes, a la final, després de trencar un rem al 2n gir,  no han pogut mantenir la posició hi han resultat 8enes; posició final de la lliga 6enes.

En categories base, l’Infantil Mixt ha guanyat la seva final, obtenint la 4a posició en la classificació de la lliga; mentre que el Juvenil Femení no ha aconseguit el passi a la regata final ja que ha acabat la crono en cinquena posició, fet que les ha deixat fora de les opcions de lluita pel podi acabant a la classificació final en quarta posició.

Bons resultats pel Absolut Masculí que tot i no fer una bona cronometrada i acabar-la en 4rta posició, no ha pogut lluitar per millorar posicions a la classificació ja que la regata final ha estat suspesa donat el fort vent que s’havia aixecat. Així doncs, una temporada de menys a més, en la que s’han aconseguit 2 victòries de 6 regates i finalitzar amb podi en tercera posició.

Èxit, com ja ens tenen habituats aquest any per part de l’Absolut Femení, que venia liderant la lliga en les darreres jornades i que avui, després de guanyar la cronometrada i tenir per tant matemàticament la lliga guanyada, han volgut demostrar perquè són les actuals campiones guanyant també la regata de la Final A. Les noies de l’Absolut Femení, aconsegueixen així el segon títol de la temporada després de la medalla d’or en el Campionat de Catalunya de Llaüt del Mediterrani, i havent guanyat 5 de les 7 regates disputades a la lliga.

-Absolut Femení: 1a posició, CAMPIONES

-Absolut Masculí: 3a posició

-Juvenil Femení: 4a posició

-Infantil mixt: 4a posició

-Veterà Femení: 6ena posició

-Veterà Masculí: 10ena posició

Podeu consultar els resultats i classificació oficials al següent enllaç -> link

La temporada de competició finalitzarà el proper diumenge 24 de setembre a Cambrils, amb la celebració del Campionat de Catalunya, i on esperem que les nostres tripulacions aconsegueixin més títols pel Club de Rem Santa Cristina.

 

No Replies to "7a Regata de llagut, Santa Cristina"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.