6a Regata de llagut, Lloret de Mar

Després d’una aturada de vàries setmanes durant el mes d’agost, aquest diumenge s’ha reprès la competició de rem amb la disputa de la sisena regata, aquest cop al nostre poble a Lloret de Mar. Un camp de regates que les nostres tripulacions coneixen molt bé donat que durant molts anys hem organitzat una de les regates a sa Caleta, fins que el 2015 vam començar a organitzar-les a la platja de Santa Cristina.

Avui a més, aquesta regata prenia un valor afegit, donat que la tripulació del Veterà Masculí s’estrenava en competició oficial. Aquesta tripulació s’ha anat confeccionant durant els darrers anys, i ha estat avui on per fi l’hem pogut gaudir. Els nois del veterà han realitzat una bona prova cronometrada que els hi ha permès l’accés a la Final B; assolint amb escreix l’objectiu establert, i un cop a la regata han pogut sentir de primera mà les sensacions de la competició, quedant això si, en darrera posició de la final i vuitena de la general; fet que els ha de servir com a motivació per seguir entrenant de manera constant en aquesta línia.

Pel que fa a l’altra categoria veterana, el Femení ha aconseguit la 7ena posició a la crono; i un cop a la regata final han finalitzat 8enes per culpa d’una ciavoga que per mala sort han hagut de repetir donat que el bot l’ha passada per estribord. En categories base, l’Infantil Mixt ha finalitzat en darrera posició amb un temps de 02:58,85; mentre que el Juvenil Femení ha completat la cronometrada en 5ena posició amb un temps de 05:37,76; fet que no els hi ha permès entrar a la final.

L’èxit un cop més, ha vingut de la mà de les categories absolutes; el més matiner ha estat l’Absolut Femení que després de liderar la crono ha mantingut la posició quedant en primeres a la regata de la Final A, amb un temps de 08:41,24; per davant de Cambrils (08:46,49) i Nàutic Premià (09:01,79) fet que les situa encara més líders a la classificació general amb 116 punts, 2 punts més que Cambrils (114 pt).

Pel que fa a l’absolut masculí, ha realitzat una molt bona prova cronometrada que li ha permès l’accés a la Final A, regata que ha liderat en tot moment des de la sortida i acabant en primera posició amb un temps de 07:51,81; per davant de Cambrils (07:53,11) i Nàutic Flix (08:00,30), posant una mica més d’emoció al final de lliga amb una lluita pel podi entre la segona i tercera posició. La classificació la lidera a falta d’una regata el Nàutic Flix amb 117 punts, Cambrils 111 punts i Santa Cristina 109 punts).

La propera i darrera regata de la XV lliga catalana de llaguts es celebrarà a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar, on en serem el club organitzador.

Enllaç vídeo de les regates finals -> link

 

No Replies to "6a Regata de llagut, Lloret de Mar"


    Got something to say?

    Some html is OK