2a Regata de llagut, Flix

La segona prova de la XV Lliga Catalana de Llagut ha tingut lloc aquest diumenge a Flix (la Ribera d’Ebre), on com cada any el Club Nàutic Flix organitza una de les regates més espectaculars, en ple meandre del riu Ebre, i amb la proximitat entre el públic i els vogadors que ofereix el curs del riu per aquest punt de la demografia catalana. L’equip Veterà femení segueix la seva fantàstica progressió en la que regata a regata va escalant posicions i avui a Flix després d’una molt bona crono acabant en 3er lloc, les noies del veterà han finalitzat també 3eres de la Final A amb un temps de 05:35,49.

L’Infantil Mixt ha fet el quart millor temps de la seva categoria, acabant la regata en 03:01,36; mentre que les noies del Juvenil Femení han remat la Final A acabant 4rtes amb un temps de 06:04,83.

En categoria absoluta, èxit pel Femení, qui després de finalitzar 3eres a la cronometrada han guanyat amb comoditat la Final A acabant amb un temps de 08:12,40; per davant de Cambrils (08:22,00) i Capgrossos de Mataró (08:23,15). Pel que fa a l’Absolut Masculí, després de fer una bona cronometrada acabant en 3era posició, a la Final A no han mantingut la posició i s’han vist superats pels seus rivals acabant en 4rta posició amb un temps de 07:44,09.

La propera cita serà a Mataró el proper 16 de juliol.

 

 

 

No Replies to "2a Regata de llagut, Flix"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.