2a Regata de llagut, Flix

La segona prova de la XV Lliga Catalana de Llagut ha tingut lloc aquest diumenge a Flix (la Ribera d’Ebre), on com cada any el Club Nàutic Flix organitza una de les regates més espectaculars, en ple meandre del riu Ebre, i amb la proximitat entre el públic i els vogadors que ofereix el curs del riu per aquest punt de la demografia catalana. L’equip Veterà femení segueix la seva fantàstica progressió en la que regata a regata va escalant posicions i avui a Flix després d’una molt bona crono acabant en 3er lloc, les noies del veterà han finalitzat també 3eres de la Final A amb un temps de 05:35,49.

L’Infantil Mixt ha fet el quart millor temps de la seva categoria, acabant la regata en 03:01,36; mentre que les noies del Juvenil Femení han remat la Final A acabant 4rtes amb un temps de 06:04,83.

En categoria absoluta, èxit pel Femení, qui després de finalitzar 3eres a la cronometrada han guanyat amb comoditat la Final A acabant amb un temps de 08:12,40; per davant de Cambrils (08:22,00) i Capgrossos de Mataró (08:23,15). Pel que fa a l’Absolut Masculí, després de fer una bona cronometrada acabant en 3era posició, a la Final A no han mantingut la posició i s’han vist superats pels seus rivals acabant en 4rta posició amb un temps de 07:44,09.

La propera cita serà a Mataró el proper 16 de juliol.

 

 

 

No Replies to "2a Regata de llagut, Flix"


    Got something to say?

    Some html is OK