1a Regata de llagut, Arenys

Avui diumenge s’ha donat el tret de sortida de la XV Lliga Catalana de Llagut, a la localitat d’Arenys de mar, sota un sol i unes temperatures que han superat els 30º. El club hi ha estat present amb les 5 tripulacions amb què compta de manera regular aquest any, Infantil mixt, Juvenil Femení, Absolult Masculí, Absolut Femení i Veterà Femení. Les veteranes han fet una fantàstica crono marcant un dels seus millors registres des de que voguen juntes, amb un temps de 05:23,59 (cinquè millor temps) quedant-se a tan sols 2 segons de poder remar la Final A. Un cop a la final no han pogut mantenir la posició hi han arribat a meta en darrera posició.

Pel que fa a les categories base, els infantils han fet un temps de 03:02,76 en els 500m, i les juvenils després de fer una molt bona crono acabant en segona posició, a la final han fet un temps de 06:10,62 als 1000m acabant en quarta posició.

En categoria absoluta, el femení ha marcat un temps de 08:10,67; a poques centèsimes de la primera posició ocupada pel Capgrossos de Mataró (08:10,30). A la final, han baixat una posició per acabar terceres amb un temps de 08:47,88; per darrera de Cambrils (08:41,87) i Mataró (08:44,87). L’absolut masculí ha marcat també el segon millor temps a la crono (07:31,99); però a la final no han sabut mantenir la posició i s’han vist relegats a la quarta posició amb un temps de 08:04,80.

Bones sensacions doncs en les proves cronometrades, on totes les categories han marcat els millors registres, però manca entrenament tècnic i físic per mantenir aquestes posicions en les regates finals, on totes les tripulacions han empitjorat els temps.

La propera regata serà a Flix el diumenge 2 de juliol.

Podeu consultar els resultats oficials al següent enllaç -> link

No Replies to "1a Regata de llagut, Arenys"


    Got something to say?

    Some html is OK