1a Regata de llagut, Arenys

Avui diumenge s’ha donat el tret de sortida de la XV Lliga Catalana de Llagut, a la localitat d’Arenys de mar, sota un sol i unes temperatures que han superat els 30º. El club hi ha estat present amb les 5 tripulacions amb què compta de manera regular aquest any, Infantil mixt, Juvenil Femení, Absolult Masculí, Absolut Femení i Veterà Femení. Les veteranes han fet una fantàstica crono marcant un dels seus millors registres des de que voguen juntes, amb un temps de 05:23,59 (cinquè millor temps) quedant-se a tan sols 2 segons de poder remar la Final A. Un cop a la final no han pogut mantenir la posició hi han arribat a meta en darrera posició.

Pel que fa a les categories base, els infantils han fet un temps de 03:02,76 en els 500m, i les juvenils després de fer una molt bona crono acabant en segona posició, a la final han fet un temps de 06:10,62 als 1000m acabant en quarta posició.

En categoria absoluta, el femení ha marcat un temps de 08:10,67; a poques centèsimes de la primera posició ocupada pel Capgrossos de Mataró (08:10,30). A la final, han baixat una posició per acabar terceres amb un temps de 08:47,88; per darrera de Cambrils (08:41,87) i Mataró (08:44,87). L’absolut masculí ha marcat també el segon millor temps a la crono (07:31,99); però a la final no han sabut mantenir la posició i s’han vist relegats a la quarta posició amb un temps de 08:04,80.

Bones sensacions doncs en les proves cronometrades, on totes les categories han marcat els millors registres, però manca entrenament tècnic i físic per mantenir aquestes posicions en les regates finals, on totes les tripulacions han empitjorat els temps.

La propera regata serà a Flix el diumenge 2 de juliol.

Podeu consultar els resultats oficials al següent enllaç -> link

No Replies to "1a Regata de llagut, Arenys"


    Got something to say?

    Some html is OK

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.