XIII Campionat d’Espanya de Llaüt del Mediterrani, Tarragona

Al llarg d’aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Llaüt del Mediterrani, competició de màxim nivell estatal pel que respecte al nostre esport, el rem en banc fix del mediterrani. En la prova hi competeixen clubs andalusos, murcians, valencians, catalans, i fins i tot algun club del cantàbric. Aquest any s’ha celebrat a Tarragona, coorganitzat pel Reial Club Nàutic de Tarragona i el Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils. El nostre club hi ha estat present en les categories Veterà Femení i els Absoluts Masculí i Femení. El Veterà Femení, no va poder passar les primeres eliminatòries de dissabte, havent de remar la repesca i quedant-ne eliminat sense opcions de disputar les semifinals de diumenge.

L’Absolut Femení va tenir una dura eliminatòria i es va veure superat en el tercer llarg per Hernaniko A.E; entrant a meta en segona posició, i per tant veient-se obligat a buscar el passi a semifinals a les repesques de dissabte per la tarda; on aquest cop sí, va obtenir la segona posició que li valia per disputar les semifinals de diumenge. La semifinal fou molt dura, remant contra Regatas de Alicante (qui finalment guanyaria l’or), Santa Pola i Universitat d’Alacant, i acabant en darrera posició amb un temps de 07:02,18. Un cop a la Final B, varen quedar en tercera posició amb un temps de 07:01,40 per darrera d’Universitat d’Alacant (06:52,42) i Polideportivo Valencia (06:59,44).

Pel que fa a l’Absolut Masculí, tripulació que defensava l’or aconseguit l’any passat a Alacant, va començar amb una primera eliminatòria en clau catalana contra Rem Badalona i Xon’s Empuriabrava-Palamós, veient-se superats pels badalonins en poc més de 2 segons. A la repesca van complir, arribant a meta en segona posició per darrera del RCN Dénia. A les semifinal de diumenge, han acabat en darrera posició amb un temps de 06:20,8; veient-se superats per RCM Málaga (06:05,85); CN Campello (06:08,04) i Flix (06:13,53); i quedant-se fora de les regates finals.

Podeu consultar els resultats oficials al següent enllaç -> link

Agraïr al Rem Badalona la cessió de la seva embarcació per poder competir-hi, donat que la nostra va resultar malmesa en els escàlems de popa jut el darrer entrenament abans del campionat.

S’acaba doncs la temporada d’hivern marcada per l’embarcació del Llaüt del Mediterrani i caldrà una ràpida adaptació al Llagut català, donat que la lliga catalana comença el proper 18 de juny a Arenys.

No Replies to "XIII Campionat d'Espanya de Llaüt del Mediterrani, Tarragona"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.