3a Regata de Llaüt, Empuriabrava

Ahir diumenge es va celebrar a Empuriabrava la 3a Regata de Llaüt del mediterrani, organitzada pel Club de Rem Xon’s Empuriabrava. Era la primera vegada que s’organitzava aquesta regata, de la qual en destaca l’espectacularitat donat que es tracta d’una regata en format cronometrada que transcorre pels canals d’Empuriabrava. El recorregut era comú per a totes les categories, amb sortida des del Llac de Sant Maurici i arribada al port nàutic fent un total de 2300m.

El nostre club hi va estar present en 3 categories; el Veterà Femení, en tercera posició amb un temps de 12:11,20 a tan sols 2 segons del Bètulo (12:09,09). També tercera posició per a l’Absolut Masculí, que va finalitzar amb un temps de 10:24,66; per darrera de Rem Badalona (10:21,84) i Cambrils (10:24,40), la qual cosa confirma la progressió ascendent de la renovada tripulació.

L’èxit altre cop va venir de la mà de l’Absolut Femení, qui va finalitzar en primera posició amb un temps de 11:02,02; avantatjant en més de 9 segons al segon classificat el Cambrils (11:11,08) i el Rem Badalona (11:17,67).

Al final de la jornada, es varen disputar les tradicionals estirades de corda entre els clubs participants.

La propera cita serà el diumenge 02 d’Abril a Sant Jaume d’Enveja.

Resultats oficials -> link

No Replies to "3a Regata de Llaüt, Empuriabrava"

Got something to say?

Some html is OK

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.