4a Regata Lliga Catalana llagut, Flix

Aquest passat diumenge s’ha celebrat la quarta regata de la lliga a Flix, un entorn magnífic que compta amb una de les millors i més ben organitzades regates. Aquesta té lloc enmig del riu Ebre, just després del meandre de Flix, on l’amplada del riu és mes curta i fa que no hi càpiga un camp de regates a quatre boies sencer; així doncs, el camp queda limitat a dos carrils, on hi naveguen 4 embarcacions (2 per carril en sentit invers) la qual cosa fa que la regata sigui de les més vistoses i espectaculars pels espectadors que s’hi apropen, donat que el camp és molt proper a la vora i els vogadors poden sentir els ànims del públic mentre competeixen.

El Club Rem Santa Cristina hi ha estat present amb les ja habituals 5 tripulacions amb què comptem aquest any. Els infantils van fer la millor regata fins ara, guanyant-la i situant-se tercers en la classificació general. Les noies del Cadet Femení van fer una tercera posició a la prova cronometrada, i ja a la final no van poder mantenir aquesta posició i es van veure superades per les seves rivals quedant en quarta posició. En categoria Veterà Femení, la novena posició en la prova cronometrada les vas deixar sense opcions d’entrar a la final B, així es van disputar el novè lloc amb el Nàutic Móra d’Ebre a la final C, on van guanyar.

Ja en les categories absolutes, les noies del Sènior Femení, van aconseguir una quarta posició en la cronometrada, fet que els hi va donar el passi a la Final A, on van fer una fantàstica regata, tot i acabar amb 7 vogadores degut al trencament d’un rem després de la primera ciavoga, aconseguint finalitzar-la en segona posició amb un temps de 08:34,78; per darrera del Nàutic Bétulo; els 19 punts obtinguts amb aquesta segona posició les col·loquen líders de la lliga a falta de 3 jornades, empatades a 74 punts amb el Capgrossos de Mataró.

Pel que fa a l’equip Sènior Masculí, amb ganes de refer-se del daltabaix en la passada regata d’Arenys (varen finalitzar en quarta posició a la Final A), aquest cop van quedar primers en la prova cronometrada i varen guanyar una espectacular Final A amb un temps de 07:26,98; per davant de Xino Xano (07:32,50), Nàutic Flix (07:38,47) i Cambrils (07:44,07), i es distancien en el lideratge de la lliga amb 77 punts, 5 més que els seus perseguidors del Xino Xano (72 punts).

La propera regata de lliga es disputarà a Sant Jaume d’Enveja (el Montsià) el proper diumenge 7 d’Agost.