3a Regata Lliga Llagut – Roses – 12Jul15

El passat diumenge va tenir lloc la III Regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut a Roses. On van participar quatre tripulacions del nostre club.

El cadet femení, on de mica en mica va millorant posicions, cal destacar la seva progressió tècnica, on a poc a poc estan establint un bon bloc. Van fer una bona final B, on van reduir considerablement les diferències amb les seves rivals i van finalitzar en la cinquena posició, per davant de Natació Badalona. Estem segurs que a Flix ho faran encara millor i intentaran lluitar per una posició a la final A.

Pel que fa el sènior Femení, un nou grup que continua formant-se, segueix sumant quilòmetres i no es va classificar per la final B per menys de dos segons. Van acabar en una merescuda segona posició de la final C superades per Nàutic Premià i seguit per Pescadors “B” i Nàutic Mora d’Ebre. Veurem si poden millorar aquesta posició a la següent regata.

Les nostres Veteranes, segueixen en la línia en la qual van començar, on van fer una bona cronometrada que les va classificar per la Final B. Van realitzar una final molt controlada en tot moment, sense daltabaixos i tirant de tècnica en tot moment, van finalitzar en una sisena posició, per darrere de Nàutic Bétulo i seguides per Treumal i Torredembarra. Cal destacar el nivell competitiu d’aquesta categoria que fa que cada cop sigui més interessant alhora que difícil competir en aquesta.

Per últim els nostres sèniors, van realitzar una cronometrada en la qual no van sortir molt contents ja que van finalitzar aquesta en una setena posició a tan sols 7 segons del Nàutic Flix, primer classificat. Fet que demostra l’alta competitivitat de la categoria, en la que qualsevol distracció et pot enviar a baix de la classificació. Malgrat aquesta mala cronometrada, van demostrar tot el seu potencial a la final B, la què van guanyar per uns 10 segons respecte al segon classificat, i realitzant el segon millor temps de la categoria.

Ara tenim dues setmanes per entrenar dur abans de la regata de Flix.

No Replies to "3a Regata Lliga Llagut - Roses - 12Jul15"