Comença la 13a Lliga Catalana de llagut a casa

santa cristinaAquest diumenge iniciem la Lliga Catalana de Llagut a la platja de Santa Cristina a Lloret de Mar. Serà per nosaltres la primera vegada que rebem a casa als 600 participants que mou aquesta competició. Esperem tenir-ho tot ben previst i amb la col·laboració de tots els Clubs sigui un dia rodó.

Us adjuntem algunes de les recomanacions per arribar i informació general de la regata.

Molta sort a tots els equips!!!

1aRegata13LligaCatLlagut2015_Com arribar :  

Per la C32:  Sortida Blanes – Lloret. Seguir fins la GI 600 direcció Blanes. Un cop es trobi la GI-682 seguir direcció Lloret; a la rotonda del Gnomo Park girar a la dreta direcció Platja de Santa Cristina.

Per l’AP7 fins la sortida 9, agafar la C35 direcció Lloret i sortida C 63, un cop arribats a Lloret seguir les indicacions direcció Blanes. Fora del nucli urbà de Lloret, a la rotonda del Gnomo Park girar a l’esquerra direcció Platja de Santa Cristina.

Coordenades GPS:  41°41’22.00″N,  2°48’48.10″E

Enllaç Google Maps: https://www.google.com/maps/d/edit?mid=zc2AhqQSXXfM.kEBhKjk6sv1s&usp=sharing

IMPORTANT: L’accés a la Platja de Santa Cristina està restringit als vehicles. És per això que membres de l’organització baixarem els remolcs el darrer tram, des de l’alçada de l’Ermita fins a la Platja. Si us plau, us demanem molta puntualitat  i col·laboració per part de tots perquè tot vagi a l’hora.

Horari d’arribada de llaguts en remolc o per mar: 

Dissabte a la tarda a partir de les 18.00h : Caldrà que ens confirmeu quins llaguts arribareu dissabte.  Els llaguts podran quedar a damunt dels remolcs o a la sorra al costat dels nostres. Podreu guardar els rems i material dins del nostre local.

Diumenge pel matí de 07.00 a 08.30 h: S’ha previst un aparcament per als autobusos i un per als cotxes. L’accés a l’aparcament serà lliure per als vogadors fins a les 10 del matí. Es baixaran els llaguts per ordre d’arribada, amb un vehicle de l’organització des de l’aparcament del Bus i amb un altre des de la barrera de la platja. Si tots som puntuals hem previst a les 08.35 podran estar tots els llaguts a l’alçada de la platja

L’accés dels vogadors el darrer tram haurà de ser a peu i pel camí indicat  per tal de deixar lliure la baixada per als remolcs.

Aparcament:

REMOLCS: quedaran arran de la platja, entre l’aparcament de davant del nostre local i del Bar – Restaurant Platja de Santa Cristina.

COTXES DELS REMOLCS, AUTOBUSOS i ACOMPANYANTS  a l’aparcament de Santa Cristina.

Horari d’arribada de llaguts per mar:  Abans de les 08.45 del matí.

Reunió de delegats:   A les 08.00 a la carpa dels àrbitres, situada davant del Club.

Inici de la competició:    A les 09.00 h

infoCategories: Segons la convocatòria de la Federació Catalana de Rem Infantil mixt, Cadet fem i masc, Juvenil fem i masc, Sènior fem i masc i Veterà fem i masc

Serveis: A la mateixa platja hi lavabos públics i una dutxa. A l’alçada de l’aparcament també hi ha servei de lavabos públics. Durant la regata es donarà aigua i fruita per a totes les tripulacions.

Servei de Bar: Al costat del nostre local hi ha un Bar – Restaurant de platja de Santa Cristina que estarà obert a partir de les 08.00 del matí per oferir esmorzars.

A partir de les 9 del matí obrirà el Bar Restaurant Albamar, situat al final de la platja direcció a Lloret.

A partir de les 9 obrirà el Bar- Restaurant Treumal, situat just a la platja de Treumal, situada al costat direcció cap a Blanes.

Si alguna tripulació vol quedar-se a dinar, us recomanem que encarregueu prèviament el Menú. Consulteu preus per telèfon:

Bar – Restaurant Platja de Santa Cristina – 686 36 77 89 Angelines/ Bar – Restaurant Albamar – 972 36 48 23 / Bar – Restaurant Cala Treumal

No hi ha més serveis de restauració/Bar que s’hi pugui accedir a peu des de la platja. Consulteu www.lloret.org o l’Oficina Municipal de Turisme 972 36 47 35 per allotjaments.

Horari de retorn de remolcs a l’aparcament:

A partir de les 12 el nostre vehicle estarà a punt per pujar els remolcs i llaguts fins a l’aparcament de dalt, on tindreu els vostres cotxes o autobusos

Organitza: Federació Catalana de Rem i Club Rem Santa Cristina de Lloret de Mar.

Per a més informació contacteu amb el Club Rem Santa Cristina de Lloret de Mar als telèfons:

Joserra:          627 30 35 58 / Jaime:             648 04 94 97

El quadre de participació i la previsió d’horaris són:

horaris1aregata_santacristina

No Replies to "Comença la 13a Lliga Catalana de llagut a casa"